Realitat virtual en videojocs

La Indústria del videojoc es una de les indústries tecnològiques més populars dels últims anys i com tota industria, aquesta necessita expandir-se, en aquest cas, a la realitat virtual. Tant és així, que actualment, els videojocs son els sectors que mes han sapigut explotar aquesta tecnologia.

La realitat virtual permet a qualsevol fan dels videojocs cumplir el seu desig de ser el protagonista de les aventures que sempre ha viscut a través d’un control.

Avui dia, qualsevol pot convertir-se en el protagonista del seu videojoc favorit amb la realitat virtual segons les necessitat economicas de cadascun, desde opcions més cares com HTC Vive Pro, amb un preu de 1400 euros el Kit complet, fins a opcions mes econòmiques com ara el Samsung gear VR o altres dispositius de realitat virtual movil, amb un preu de 35 euros.

Moltes companyies avui dia estan traient partit d’això, intentant fer els seus dispositius més accessibles per a tot el mon, portant les seves experiències a fires obertes al públic o fins i tot, creant locals especialitzats en realitat virtual, permetent a qualsevol viure en una experiencia de realitat virtual en un espai en un temps determinat a canvi d’un preu, tant com es faria en una biblioteca o en un ciber.

Tot apunta a que la realitat virtual acabará sent el futur dels videojocs convencionals.

Aqui podem veure un video recopilatori dels millors videojocs de realitat virtual dels anys 2018 y 2019:

Pàgina escrita a través de coneixements propis.