Oculus Rift

10187246943_6dc6016af9_b

Oculus Rift va ser el dispositiu de realitat virtual desarrollat per Oculus VR, una companyia fundada per Palmer Luckey.

Palmer Luckey va ser desde sempre, un home apassionat per la realitat virtual, tant és així que avui dia es l’home amb la major col·lecció de dispositius de realitat virtual del mon. L’objectiu de Palmer amb Oculus va ser reviure el mon de la realitat virtual presentat el primer kit de desenvolupament al mon 2014 anomenada “Oculus Rift DK1”, que temps més tard va sortir la versió “Oculus Rift DK2”, pero no va ser fins a març de 2016 on va sortir a la venda la versió per a consumidors del dispositiu.

L’impacte va ser tant que degut al bon revetment del dispositiu al 2016 que va reviure per complert el mon de la realitat virtual, fent que altres companyies de l’entorn tecnològic i informàtic s’animessin a llençar a la venda el seu propi dispositiu de realitat virtual com ara HTC i Vive amb el seu HTC Vive o Sony Interactive Entertainment amb el seu Playstation VR.

Oculus Rift va sortir a la venda amb un preu de 699 euros a través de la seva página web i actualment Oculus VR a invertit 91 milions de dòlars en el desenvolupament de l’Oculus Rift, versions de desenvolupament i accessoris oficials.

Aquí podem veure el funcionament d’un videojoc d’Oculus Rift anomenat Robo Recall

Pàgina escrita a través de coneixements propis i la informació proporcionada per «Wikipedia«.